Ydelser

Digital forretning

Med 20 års erfaring i den digitale verden, hjælper vi dig med næste skridt, det næste og næste, indtil du er i mål. Vil du gerne udvikle din forretning, afsøge nye muligheder og måske ligefrem disrupte din branche, så er du kommet til det rette sted. Derudover er der teknikken du skal anvende, indhold og optimering, og ikke mindst motivationen til at holde ved.

Vi ‘coacher’ din forretning og producerer og hjælper på alle punkter du har behovet, full service!

Digital forretningsudvikling handler om at udnytte alle digitale muligheder. 20 års erfaring er værdi!

– sæt strøm til din forretning

Digital forretning er ikke blot et website. Det handler om at udnytte synergierne, at tænke dine produkter digitalt, at sætte strøm til din værdikæde og tænke nye disruptive tanker. Her får du sparring og kreativ udvikling på det digitale område. Det vil påvirke dine strategier hvis du vil, og du vil se nye udviklingsmuligheder du kan forfølge. Oplæg, diskussioner, strategier, workshops mv. Du er ikke den samme bagefter.

Få en velfungerende Webshop. Husk fragt, betaling, gateway, kryptering, NETS, dankort osv. Vi holder dig i hånden hele vejen!

– optimer dit online salg

WooCommerce, Shopify, Prestashop. Du skal ikke være ekspert i al teknologien for at drive en webshop. men du skal have et godt overblik over hvad det kræver, vide hvor du kan få hjælp når behovet er der, og samarbejde med andre der hjælper dig på rette vej. Her får du produktion af webshops, systemer til dit workflow, hjælp til betalingsaftaler, design, performanceanalyse osv. Fulde færdige løsninger.

Med et website i eks. WordPress eller Drupal eller et af de andre systemer, er der alt du skal bruge, stort eller småt. Vi hjælper dig med de rette valg.

– præsenter din forretning professionelt

Glem alt om dyre systemer. Vores erfaring er at mindre systemer kan løfte meget stor opgaver. Her er der ingen dyre licenser og kontrakter, blot udvikling i den retning du gerne vil gå. Har du brug for et online visitkort, eller et custom designet og mobiloptimeret website, så laver vi det. Vi anvender flest mulige standarder, så er dine muligheder større og drift og fremtid bliver lettere.

Online marketing er, SEO, Analytics, content, landing pages, social media, optimering mv.  Vil du gerne findes på nettet?

– bliv fundet, online og offline

Start med et godt fundament, og byg så på derfra i flere steps. Er du helt ny, så skal du få styr på dit ansigt udadtil, optimere dit website, skrive tekster og lave landing pages. Er du længere, skal du arbejde med markedsføringen, FB og Google, SEO og SOME. Og vil du endnu længere, skal du se på din dokumentation, konverteringer og analyse.

Vi står gerne for hele dit webunivers. Strategi, udvikling, kampagner, drift, tekst, grafik mv. Har du selv for lidt tid?

– ingen grund til at ansætte

Du har et behov, du bekymrer dig om du skal ansætte en for at løse det, men synes ikke der er opgaver nok? Vi har alle kompetencerne til dig. Lav en aftale om omfang, så servicerer vi dagligt, ugentligt eller månedligt. Det er billigere end at ansætte.

Desværre så skal der kigges efter i maskinrummet. Sørg for at have sikkerhed på dine tiltag, nogen til at vedligeholde og nogen til at supportere.

– nye tiltag, rettelser og teknik klarer vi

Når det brænder på, sætter man pris på et direkte telefonnummer, en livlinje. Det får du med et supportabonnement, der kan omfatte det meste, herunder løbende rettelser, hastighedsoptimering, webhoteller, drift af maskinen osv. Det skal være nemt.

Google Analytics

Hvis ikke du tracker, ved du ikke hvad der virker bedst. Få opsat din Google Analytics, eller Google Tag Manager så den lever op til alle kunstens regler. Få løbende rapporter og tilpassede personlige ‘alerts’ når der sker noget særligt på din shop eller website.

Analytics Dashboard

Følger du med i dine tal? Med et analytics dashboard, kan du se udviklingen løbende. Hvad er populært på din shop eller website, hvor går det tilbage, se hvor du bør sætte ind og videreudvikle.

Søgemaskine-optimering

Har du gjort hvad du kunne for ikke at misse dine Google placeringer? Der er forudsætninger du skal have på plads, og hvis ikke du følger din SEO, snupper konkurrenterne din trafik og kunder.

Hastigheds-optimering

Hvis ikke dit website loader indenfor få sekunder, så mister du kunder. Din teknik skal forbedres, dit indhold optimeres, og du behøver ikke gå glip af alle de mange fif de andre bruger. Der er ofte lavthængende frugter!

Marketing automation

Udnyt mulighederne for at reagere på din kommunikation, alt efter hvordan dine brugere reagerer på den. Send smarte emails ud, automatisk, når der er tilmeldinger til dit nyhedsbrev, eller en kunde forlod din webshop med varer i kurven.