Priser

Hvad koster et website?

Hvad koster en hjemmeside? Det kan jeg nok godt sige, det koster en bondegård. Men vil du have en lille eller en stor bondegård, skal der være 3 længer, køer og grise, eller bare en indkørsel til gården? Et website er ligesom at bygge et hus. Vi kan sætte et telt op, bygge et hotel, eller starte med et godt fundament. Her er vi tilhængere af det sidste.

 

Beskriv hvad du vil have

Skriv til os, eller ring. Vi har brug for et fællesudgangspunkt, og kan du skrive dine ønsker ned, kan vi match med et estimat og et tilbud til dig.

Vi har lavet mange websites ud fra meget få oplysninger, men det ender ofte med at tage længere tid end forventet, for “jeg troede jo at det var standard”.

Vi har arbejdet i mange forskellige systemer, fra det helt store til små håndlavede websites. Vi er af den klare overbevisning, at de små og mellemstore content managementsystemer, kan løfte selv meget store websites.

WordPress er open source, hvilket blandt andet betyder at du ikke skal betale licens. Derudover er WordPress verdens mest brugte content management system (CMS) og det nok mest brugervenlige af dem alle.

Er du en etableret større virksomhed, iværksætter eller privatperson, så er WordPress meget anvendeligt, uden den store risiko og med en kun mindre investering fra starten. Herfra kan du skalere op efter behov.

Jamen, hvad koster det, sådan cirka?

En simpel hjemmeside starter typisk omkring 7.000 kr., en webshop starter ved minimum 10.000 kr. Prisen stiger med omfang og kompleksitet.

Så skal du have hjælp til at opsætte alt indhold, anvende mange plugins/funktionaliteter eller lignende, så kommer det måske op på 25.000 eller 50.000 kr.

Du kan også have brug for integrationer til økonomisystem, anvendelse af indhold på flere sprog mv, , så kan det koste over 100.000 kr.

Men igen, hvad har du brug for? Så starter vi der. Ingen grund til at bygge en rumraket hvis du kan starte med en Toyota eller en lille Up!.

Hosting og teknik

Hosting af websites kan ske på vores server eller en server du selv har valgt.

Vi drifter server, opsætter emails og vedligeholder websitet månedligt. Dette er en fast driftspris. Er der løbende opgaver, sker dette på timepris eller faste priser.

Ud over at drifte/hoste websitet, kigger vi rent faktisk indenfor, kommer med forslag til forbedringer osv. Det får du ikke hos billige webhoteller!

Vi giver altid en pris på den tekniske del og fremtidig drift også.

 

Fast pris, eller timepris?

Det kan være svært at vide hvor meget hjælp du kan bruge. Skal vi hjælpe meget, tager det længere tid og er dyrere.

Vi giver meget gerne en fast pris, et overslag eller evt. en fast timepris. Får du nye behov undervejs, kan vi tage det med eller skyde det, afhængig af behov.

Vi har en timepris på 850,- til 1.250,- afhængig af opgave, kunde, kompleksitet mv. Vil du gerne have støtte efter lancering, én til at sikre at alt kører, så kunne en serviceaftale være sagen for dig.

Enkelte opgaver kan leveres på fast pris. Det kunne eksempelvis være opsætning af tracking med Google Analytics og implementering af best practice der. Altså tilpasse indstillinger, backupprofiler, segmentering mv. Det vil typisk tage to til tre timer, og kan gøres for 1.500,- kr.

Men, skriv eller ring, så finder vi din pris.

Om WordPress:

N

Billig i drift

N

Nem vedligeholdelse

N

Let at skalere og videreudvikle

N

Bygget til SEO

N

Smukke og effektive designs

N

Forbinder med mange systemer

N

Rigtigt gode muligheder med online marketing

N

Mere end 5000 udvidelsesmuligheder